Een rijbewijs is geen luxe

“Van jongs af aan heb ik al een passie voor auto’s. Mijn vader was eigenaar van een garage en ik mocht hem helpen met het overhandigen van gereedschappen. Mijn liefde voor auto’s nam toe naarmate ik ouder werd. Toen ik mijn rijbewijs behaalde, ontdekte ik dat een auto meer was dan alleen een vervoermiddel. Tijdens het rijden voel ik me vrij, kom ik tot rust, en kan ik genieten. Het werd me duidelijk, autorijden is een kunst.
Een rijbewijs is vandaag de dag geen luxeproduct meer, maar een basisbehoefte. Ik ben ervan overtuigd dat een rijbewijs voor iedereen betaalbaar moet zijn. Uit persoonlijke ervaring weet ik hoe moeilijk het is om rond te komen. Door hulp van de gemeente kon ik overeind komen. Nu wil ik graag iets terug doen en anderen de gelegenheid bieden om hun rijbewijs te behalen voor een eerlijke en transparante prijs”.

De naam

"MèT" de hulp van "HèM (God) wil ik iedereen helpen bij het behalen van hun rijbewijs.

Missie

"Een ieder de kans bieden om het rijbewijs te behalen zonder stress"

Visie

Om bovenstaande missie te bewerkstelligen is een persoonlijke benadering essentieel. Omdat ik mij op meerdere segmenten richt, die onderling erg verschillen, is het belangrijk dat ik mijn rijlessen aanpas aan de individuele behoeftes van de klant. Door eerlijke en transparante prijzen te hanteren komen mijn cursisten niet voor onverwachte kosten te staan en is het rijbewijs voor eenieder betaalbaar. Klantgerichtheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij mij en zullen mij helpen mijn missie te bewerkstelligen zodat ik kan bijdragen aan veilig verkeer in Nederland.